kengkawan

Isnin, 20 Jun 2011

toIn TOin : Cik Purple GiveAway :)


assalamualaikum readers :P hehehe
contest tertunggak.. hehehe, actualy nak join contest neh pagi tadi. tapi dok asyik kalot tgk cerita korea. so terpaksa postpone sampai ke tgh2 mlm mcm gini. btw, thanks ya cik purple coz sudi antar invitation dekat anakmuda neh :) maklom lah, anakmuda neh still lg baru dlm dunia blog neh. well, skrg kita continue lah ape yang patut yekk.

neh, antara terma dan syarat yang telah cik purple tetapkan. cik purple, saya copy paste je yekk terma n syarat kat bwh nehh..

1. terbuka kepada follower cik purple sahaja (kalau belum follow, ape lagik. follow la cepat..:])

2. copy banner yg di atas skali pastu gam kan dalam entri korang!:) dah di gam ngan gam uhu dah. takkan terkeluar. kompom!

3. link semula ke entri contest :] siap2, tak pecaya tengok lah entry tuh.

4. Klik mana mana iklan yg ada kat blog nih.. tak kesahla yg mna2 jer (saya mmg ikhlas klik iklan tuh. dun wory)

5. *tag 2 orang rakan, pastikan mereka tau~~ (member?? emm)



6. letak URL entri korang kat ruang komen entri nih oke.

emm, done buat semua. untuk keterangan lanjut. korang klik lah dekat yang kaler biru tuh. senang cite. :)

4 ulasan:

Cik Purple berkata...

wah~~thanks sudi join dear..:) gud luck..:D

anakmuda berkata...

my pleasure CP :))

De'din berkata...

tahnk for tagging una !
nnti dedin buat kalo rajin :)

anakmuda berkata...

ouhh.. oke oke.. :)