kengkawan

Isnin, 20 Jun 2011

selamat berkenalan !

assalamualaikum readers... hehehe, actually tak tahu nak update hape. tapi dah ade sorg budak tembam neh neh mintak aku update something, so. ini jelah yang aku blh nak fikir. :) selama dok BW n aprve org2 dkat fb neh, mesti ada yang tak kenal aku kan. haaa... meh sini mehh.. duk depan lappy or pc korang. aku nak bercerita.

nama penuh aku SOLEHATUN HUSNA BINTA HUSAININ. korang boleh panggil aku ape jer, selagi nama tuh mmg sesuai ngan aku. ngan perwatakkan aku. :)

aku neh asal dari KUALA KANGSAR, PERAK. tapi sekarang neh, aku tinggal dekat permatang pauh, pulau pinang. :)

emm, birthday aku?? aku neh lahirnye awal tahun. 25 JANUARI 1992. hehehe, awal kan? emmm, tapi perangai macam budak2. huhh, dah mmg sejak azali lagi.

sekarang neh aku tengah ambik DIPLOMA KEJURUTERAAN AWAM dekat POLITEKNIK SULTAN AZLAN SHAH, BEHRANG. huhu, mmg gile lah subjek tuh.

ciri2 aku?? huhh.. aku neh agak PERAMAH orang nye. kalo korang kenal aku lah. sebab aku neh suka kacau orang. tapi bila datang mood aku macam nak bunuh orang. korang jangan penah nak tegur aku. sbb aku mungkin bakal bunuh korang..!! HAHA!! even korang selalu nampak aku jalan sengsorang, tuh tak bermakne aku neh pendiam oke?? aku rasa tng kalo sorg2, then aku ++ bahagia bila aku ngan korg. :)

ape yang aku suke??? mcm2 aku suke. aku suke makan lewat malam, on9 sampai pagi, main game dkt cartoon network, layan adik2 aku yang cumel2 tuh, tengok tb n so on.. memang banyak. kalo nak terangkan kat sini mmg kompom lah tak habis punye.

kenape aku buat blog?? even ramai kawan pun, tak semua aku mampu nak luahkan or ceritakan. lg pun, kawan2 tak selalu ngan kita bila kita ssh kan. btw, aku berbloging neh saje2 jer. takde lah serius sangat. ade something yang aku boleh kongsi, aku kongsi. ade something yang personal, aku diamkan. because that the way i'am :)

then, ade hape2 lagik yg korang nak tau?? just ask oke.. aku tak kesah kalo korang nak tnye bebanyak punn.. hehehe...


kalo ade mane2 perkataan yang korang rase tak betul ejaan nye, paham2 n betulkan sendiri lah yekkk :))
selamat berkenalan ! ;)

ikhlas dari hati:
solehatun husna husainin

16 ulasan:

muz berkata...

ada borang kosong? heheheh....

anakmuda berkata...

borang kosong ??? limited..
hahahaha...

muz berkata...

haha... bagi saya satu...

anakmuda berkata...

wah wahh.. sng nye mintakk..
mcm nak beli eskrim plak..

piqah berkata...

saia suka caqa kamo0 tulis...
"suka..suka..suka..." =D tq ya sbb letak entry baqu...so.saia bleh baca..

anakmuda berkata...

hahaha.. takdek hal lahh.. :)

muz berkata...

awak jual aiskrim ke?
minta cornetto satu... :)

anakmuda berkata...

hahaha, ye lah tuh muz oii...
cornetto?? *drumstik ade lah..
tak tau lah eja betoi ka tak :)

muz berkata...

hehe... bah kirimkan guna pos ye, maw tunggu ne...

anakmuda berkata...

wah wah wahhh...
duit pos kena bg lah..
pokai nak mati neh..

muz berkata...

takkan pokai kot, alah tutup mata je, anggap je buat amal jariah...hehe

anakmuda berkata...

wah wah wah..
sng nye dalam hati..
ceiitt.. ptptn punya peruntukan mnacukup nak tampung kos.

muz berkata...

yeke, hehe x jadilah nak minta eskrim, nak minta borang je lah... :)

anakmuda berkata...

borang??
bak sini numb nak fax..
oke ??

muz berkata...

fax tak pakai lah, email canggih sikit...hehe

anakmuda berkata...

wahhh.. email ehh??
bg sini.. :))