kengkawan

Khamis, 9 Jun 2011

masa untuk game !

assalamualaikum readers.. huhuhu.. haa, first of all. saya solehatun husna husainin nak mintak maaf sbb dah beberapa hari tak layan korg dekat skype, fb, ym n tak lupa jugak dekat blog neyhh.. huhu.. maklomlah, dok sibuk nak mengumpul mata dekat laman neyh hahh.. cartoonnetworkasia.com.
hehehe..
nanti kalau ada hape2 cerita yg menarik, saya upload masuk yee.. buat masa nehh, saya nak menghabiskan main game ben10 saya nehh..

try lah sini game/cartoonetworkasia.com jugak.
best even kena jadi bebudak sikit.

ikhlas dari hati
solehatun husna husainin

2 ulasan:

Aida Omar berkata...

men game ea? hahaha...

anakmuda berkata...

hehehe :)) game je lahh..