kengkawan

Rabu, 15 Jun 2011

jom join review blog and giveaway by cik bubu

hye hye.. hemhh.. neh first second time nak join2 mende2 macam nehh.. nebess tak terkeqa lah.. hehehe.. just klik sini untuk ke laman blog cik bubu yepp..

emm, neh antara syarat2 nye.. huhu, actually tak tau nak post macam mana. emm..

1 )- follow : saya dah follow cik bubu yekk :) hehehe.. siap follower yang ke 953 lagik..
- like page n info : sume siap.. hehehe, mata anda sungguh chumel.. (wahh, mcm nak bodek pun hade)
ba
2 ) entry :

emm. actually saye tak tahu nak cerita pasal hape lah cik bubu. emm.. saya neh dah la baru second time join mende2 macam neh.. so, tak banyak sangat pengalaman saye. btw, saya nak cuba jugak.

3 ) seperti yang diketahui, saye adalah peserta perempuan ye cik bubu. tapi takde lah cumel macam cik bubu. just a simple person :)) wahhhh..

4 ) kenapa saye join? :

saye rase teruja ++ berbangga lagik untuk join GA cik bubu neh, bila nampak jemputan cik bubu dekat shoutmix saye pagi tadi.. hehehe, tambahan plak saye pun nak jugak cari pengalaman baru dengan join contest2 macam neh.. sambil tuh dapat jugak saye tambah2 kenalan n pengalaman saye yang cetek nehh.. hope cik bubu sudi lah nak singgah sini :))

4 ulasan:

::fadxieza:: berkata...

wah join contest ye..
good luck dear..
:)

anakmuda berkata...

makaseh ya :))

cik bubu berkata...

hello syg , done check urs .
thnks join (:

gudluck. naty pi jampi jampi random.org eh kasi kua kan nombor blog u .hee

anakmuda berkata...

hahaha...
:))