kengkawan

Jumaat, 3 Jun 2011

credit to : rakan poke terbaik

Assalamualaikum. Hye sume. Emm.. dah busan2 mcm neh, ape lg. Tangan pun mula lah menggatal nak menaip hape2 yg merepek. Emm, actually aku nak creditkan entry neyh untuk rakan2 poke aku yg terbaik.

Huhuhu, sepanjang nak masuk sebulan lebeyh aku dekat rumah neyh aku dah jarang on9 or nak update something yg interesting. Maklomlahkan, broadband mama pegang. Nak disuruh amek kursus surirumahtangga lah kataka. Dan sepanjang aku tak on9 tuh, aku jarang lah nak poke2 org. Tapi adelah segelintir hamba2 Allah neyh yg sudi dok nak poke aku even aku jarang nak balas poke diorg. Hehehe..

Nak tau ke sape tuh? Huhu, tak payah lah aku gtou. T korg curi member poke terbaik aku plak. Hape2 pun, yg dapat tempat pertama is, kenalan aku dari group geng politeknik malaysia. Hehe, sememangnya adalah satu2 nya yg setia dok poke aku even aku jarang nak balas poke dia.

Bak kata dia : nak chat, tak tau nak sembang hape.

Thanks ea, sbb buat saye tak lah rase boring sangat bila bukak fb. Sambil tunggu buah hati pengarang jantung n sahabat baek saye nak on9, ade jugak member yg nak hiburkan saye. Even just only with poke button. J

Seronok dapat kenal ngan awak. Even tak rapat sangat J

Ikhlas dari hati

Solehatun husna husainin

8 ulasan:

De'din berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
De'din berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
De'din berkata...

ayat siapa kah itu ?
macam kenal
:D

anakmuda berkata...

kenal ke?
emm, ayat siapa yee??

De'din berkata...

ayat rakan poke terbaik kan !
haha
=)

anakmuda berkata...

hahaha.. sbb ayat tuh limited. so nak share ngan semua org.. hehehe, tuh kan ayat anda :))

De'din berkata...

ayat saya ka ?
haha
eyh2 betul lh

anakmuda berkata...

haha.. suka plak pakcik tua neyh ngan ayat tuh..
btw, conversation dkt skype ngan korg mmg best even kejap je. :)