kengkawan

Rabu, 1 Jun 2011

credit to him :))

Assalamualaikum. Huhu, dah lama aku tak mencoret. Saja lah pun hari neh dok nak menggatai tangan mencoret something. “credit to him”?!!, sapa mamat tuh?? Dia tuh member lama aku. Baik org nya, suka menyakat. Huhu, dia neyh actually kawan time aku zaman budak2 dulu. Tapi budak tak budak sangat lah kan, aku dah f1 kot masa tuh. Well, time baru nak kenal dunia luar. Baru nak kenal mana kawan mana lawan. Emm, and he be my first friend who i love to talk with. He’s amazing, not because he’s perfect. But it’s all about him. Wahwahwah.. mcm mengagung2kan seorg kekasih plak kan. No, he’s not mine. Seronok kawan ngan dia, even time tuh cikgu2 cakap dia tuh budah teruk, dduk kelas blkang, tak berdisiplin lahh.. n so on. Tp aku tak peduli, sbb bg aku. Kawan tak kira status or pape je. But, ia melibatkan keikhlasan. Selagi kita ikhlas nak kawan ngan someone tuh, selagi tuh kita akan rasa seronok bila dia ada ngan kita.

Dah lama aku tak borak ngan dia, semuanya start aku masuk teknik n now at poli. Mmg dah lama sangatlah. Tambah2 lg encet aku hilang, lg lah aku tak dapat nak contact sapa2 lg dah. Cuma just dapat komen2 dalam fb jer. Tuh pun jarang nak balas. And last night, dia kol. Pe lg, meloncat lah aku.. tp takde lah sampai over sangat. Sejam lebih kitorg gayut. Macam2 jugak lah yg diceritakan. Sal aku, n dia. plus ade sikit lah yg dia tegur aku. Mula2 rase mcm nak marah lah, sbb dia tegur aku. Hak aku ikot suka aku lah kan, tp entah lahh.. aku terima semua teguran dia tuh. Rase mcm seronok plak ade org peduli dekat kita kan.

Hahaha, who’s that boy??!! Just guess who he are. Hehehe, emm..

p/s : eemm, awak, seronok dapat borak2 ngan awak. Nnti bila2 kita borak lg ekk. Btw, thanks sbb sudi anggap saye kawan awak lg, even dah lama tak contact n story mory mcm dulu. Miss u. My dear friend.

Ikhlas dari hati:

Solehatun husna husainin

Tiada ulasan: