kengkawan

Sabtu, 18 Jun 2011

selamat hari bapa :)

assalamualaikum readers.. hehehe, aku post lagik!!! ngee~~
aku tengah gila nak post neh, well.. tak salah kan?? neh kan kawasan aku. hehehe, kepada sape yang dua tiga kali keluar masuk. aku ucapkan terima kaseh. kalau penat, aku mintak maaf yekk. tak paksa pun. korang nak tengok lagik dua tiga hari pun boleh. aku tak kesah.hehehe, janji korang singgah2 la datang sini yekk :))

aku nak amik kesempatan nak ucapkan selamat hari bapa kepada semua bapa2 di dunia neh dan ++ untuk papa yang tersayang. hope korang semua bahagia2 selalu.

husainin arshad, itu lah nama yang telah diberi oleh atok ngan nenek aku dekat papa. aku sayang gile dekat dia. papa neh hebat tau? sebab hape aku cakap dia hebat? dia selalu bagi perhatian yang tinggi dekat anak2 dia. even dia tak pernak cakap dia sayang dekat kitorang. tapi cara dia, dah pun cerminkan segala2nya. hehehe, mana tak nye. aku neh jenis yang makan lewat malam. kadang2 tuh, papa sanggup keluar g beli makan untuk aku pukul 2-3 pagi. dia mmg stail.

time aku masuk hospital dulu, dia selalu mai melawat aku. penah sekali tuh dia menangis depan aku. sebab aku meraung2 dekat hospital tuh, sbb sakit n nak sangat2 balik jumpa adik2. aku ngadu kata doktor selalu silap masuk jarum kat aku, sampai bengkak2 tangan aku. pehh, azabnye..


neh gamba papa yang aku jumpa. papa neh tak suka tangkap gambar. katanya, muka dia terlalu hensem kalo nak tangkap gambar. takot ada orang ngorat katanya. hahahaha, neh ja lah. gambar raya tahun lepas. ehh, mane aku ngan 2 org lagik??? kan ade 5 adik bradik sumenye??? hehehe, time neh pagi raya. kitorg yang dah besar2 neh tak mandi lagik. so, duduk tepi n tengok jelah..

papa, selamat hari bapa ye. kitorang adik beradik neh sayang sangat2 dekat papa. hehehe, bagi kitorang. hari2 tuh hari bapa. sebab, tiap2 hari kitorang sambut dengan papa :))

ikhlas dari hati:
solehatun husna husainin

6 ulasan:

Jalut berkata...

selamat hari bapa...

anakmuda berkata...

yayayayaya..

akiN aMar berkata...

Selamat Hari Bapa!!!Pengorbanna ayah mmg xde tolok bandingannya..

Akin pun sayang abah akin sangat-sangat..:)

anakmuda berkata...

untung dapat abah macam tuh..

De'din berkata...

selamat hari bapa yg sanggup beli kebab kat anak dia tgh2 pgi,,
:)

anakmuda berkata...

wahhh.. jgn lah cakap sini.. malu lahh :))