kengkawan

Selasa, 28 Jun 2011

aku kena sampuk !

well, first time nak post something yang mengarut kat sini. :))
to yang meluat nak bace, jangan bace. bukan untuk korang pun.

gambaq2 neh,
disunting dari FB chat aku okey !.



"eh, asal FB chat kau mcm tuh ekk ??"
neh software oke. ROCKMELT ! korang dah instal baru korang tahu ape dia menatang ROCKMELT tuh. aku pun tak pandai nak terang even dah lame aku guna. huhuhu..


btw, untuk guys yang rasa tuh muka dia. fikir sendiri yek jawapan nya.. huhuhuhu..

totally ikhlas dari hati
solehatun husna husainin

6 ulasan:

cucu umie berkata...

wah mcm cantik jer chat tu..nak install juga lh..hehe

p/s: follow this blog...

De'din berkata...

errrrrrrrr.,,
boleh x kalo saynag tlng fikirkan ?
:P

anakmuda berkata...

@cucu umie : install lah.. kalo tak paham, tanye oke ?

anakmuda berkata...

@dedin : fikir sendirik oke :P

muhamad hanif berkata...

cehcehceh..

kena sampuk konon..


HAHAHAHAHAH..weewwiitt !!

anakmuda berkata...

hahahaha.. sampuk lah tuh :))