kengkawan

Khamis, 23 Jun 2011

adik, jangan kacau abang tu.

 assalamualaikum readers.. korang bace tak tajuk tuh ? kompom bace kan kan ? huhhh.. sedih aku. pakai baju pompuan, behias macam pompuan. ade lagik yang panggil aku abang. emm !! geram nye la haii.. 

ape ni ? ape ni ? aku tak paham doe. haaa.. bagi yang tak paham, meh aku nak terang. tadi ade orang datang tempah baju kat mama. biasalah kan, diorang kompom lah mai datang bawak anak2 diorang. then then nak tau tak. aku tengah dok tengok korea kat lappy aku nehh. biasalah kan, kemaruk lah katakan.. hahaha. aku dok tengok lam bilik.

anak acik tuh 3 tahun lebih ase nya, sbb tengok dari ketinggian bdak tuh. mai dok kacau aku lam bilik. dok main mouse lah, tolak2 lappy neh la n paling aku geram. dia cabut b.band mcm tuh jer.. dah la tgh download.tapi nevermind lah. aku tak kesah, budak2.. dalam dia dok kacau aku tuh, tau tak mak dia kata hape ??!!

"adik, oo adik. mai sini dekat ibu meh. jgn dok kacau abg dok buat keja tu. meh sini main ngan ibu."

what the hack ! ABANG ??!! aku time tuh rase macam nak maki2 saje. nasib mama betul kan. yang aku neh pompuan. bukan laki ! huuiissshhh... rambot panjang macam neh pun, panggil abang lagi ka ??? or muka aku yang macam laki ?

baru pagi tadi aku cerita, dulu aku suka dress ala ala boyish. petang neh, dah ade orang panggil aku abang. melampau betul. eemmm.. dia tak nmpak ke muka aku yang comel nehh ??!!

huhhh..

geramnye hati
solehatun husna husainin

4 ulasan:

Siti Mashitah Saidin berkata...

haha.. sabar jelah

anakmuda berkata...

hemmhh.. mmg banyak kali dah besabar dgn benda2 mcm neh..

De'din berkata...

sayang comel lah !
mna ada kacak,,
<3

anakmuda berkata...

tp makcik tuh panggil abang!
aduuhhhh..
sedih giler la b oii.