kengkawan

Sabtu, 14 Mei 2011

what?? entry hilang??!!!

macam biasa, pembuka entry aku,
assalamualaikum n selamat pagi (memandangkan skrg jam dah pukul 2:34 pg)

huhu, mcm selaluselalu.. waktu2 mcm neyh mmg aku tak tidur lg. mmg mcm neyh dr zmn sekolh dlu.. hahaha, dah mmg tak boleyh nak buang dah tabiat tuh. ape org kata dah jdi sebati. hemh, aku mengalami masalah nak log in blogger sepanjang hari neyh. bukan ape, saje lah nak log in, nak tmbh or buang pape yg patut.. maklomlah, dah bersawang n nampak kusam dah blog aku neyh. nak kena buat sedikit "renovation"..

btw, even tak boleyh nak log in, aku still lg mlawat laman blog aku yg tak berapa nak indah n mnarik neyh. alangkah terkejut nya aku bila entry last aku hlg n lesap mcm ditiup hangin!!! shitt sungguh lah, entry aku ilang mcm tuh saja. huuhh.. sepatutnya da beberapa entry dekat page tuh, then aku kira2 "haisshh, awt krg plak neyh?" aku un tnya lah adk laki aku tuh, coz dia yg guna lappy aku neyh 24 jam (dok chztting ngan awek dia). then, the conversation begin like this..

aku : "bb, ko usik blog k.long kerr??"
bb : "bile mse plak kmi nak usikusik blog ko? maen blog un tak reti"

tp aku still lg tak puas ati, then aku tnya plak adik pompuan aku tuh

aku : "adik, ko bkak blog k.long ekk?? baek cakap, aku tak mrh"
adik : "blog? hape tuh??"

ou shitt!! aku rase mcm nak hentak kepale dkt ddg jer.. adik aku neyh lg kuno rupe nye..

hemhh.. then bila aku dah boleyh nak log in, aku ade lah terbc dekat "blog update" tuh, entry mamat tuh ilang sampai 15 skali guss!! bapak nye byk!.. huuiisshhh.. nsb lah entry aku ilang satu jerr.. btw, takziah aku ucpkan dekat blogger yg entry nye ilang byk skali gus tuh.. takpe2, nnti2 buat lah entry byk2 blik.. utk cover sume entry yg ilang tuhh..

nasiblah entry ttg husaini tuh tak ilang.. tdk mampuihh aku nak kena buat lg entry ttg dia..

to husaini madi : hemmhh.. husaini oii, cepat lah balik.. bosan neyh. wat pa dok sana lamalama.. penang neyh lg syok lahh.. sana tadak hapa okee.. :P huhuhu

that it's for now, i'll will keep on finding something to story here again..

ikhlas dari hati:
solehatun husna husainin

Tiada ulasan: