kengkawan

Sabtu, 21 Mei 2011

keputusan yg hebat!

assalamualaikum dan selamat pagi. mcm biasa, kbnyakkan entry2 aku mmg time pagi2 mcm neh.. keputusan yg hbt? btul ke? mcm tak pcya ja.. (mmg tak pcya, kau asyik mkn tido je. ape yg hbt nye?tak pyh nk brangan sgt lah kan.) ..

dah nak seminggu keputusan keluar, bru hari neh aku blh tgok, disbbkan demam yg terlampau. neh pun gagah jugak lah nak bgun angkat kepala. kalo tdk, tebaring mcm mayat hidup saja. emm, bkak2 je psas2u td. mama dah get ready dkt sblah aku. tak sbaq nk tgok kptsan. huhh, aku pun dgn tketaq2nya dok tekan lah nak bkak nak tunjuk bg. emm..

then, bila page tuh dah kluaq, pkataan first yg kluaq dr mlut mama "KAKLONG!!!" . aku mcm besa lah, tlinga dah naek pekak dah dok dgaq dia bletiaq tiap2 aqi.. pa lg redha ja lahh.. fuhh, dia pnya bletiaq mcm nak rebah aku dkt dpn laptop nehh.. hemm, tuhan ja yg tau perasaan aku. (over dah mmg salah ang un, tak pyh nak merungut) .

failed brpa? (tak pyh nak tnya lah), aku ngeri nak hbaq aku failed brapa. emm, pape un aku dah usaha time exam ari tuh (usaha pa nya, makan tdoq ja keja ang), agak nye lah..

"kaklong mintak maaf nahh mama.. emm, sem dpan tak buat dah.tp kalo sem dpan buat jugak. antaq balik ulu ja lah, nk dok ngan tok. dok sana truih.. tak mou blajaq dah.." (oke ke kptsan mcm nehh??) emm..

Tiada ulasan: