kengkawan

Sabtu, 7 Mei 2011

hye guys :)

assalamualaikum.. ngeee~~

hehehe, hye guys. how are u? emm.. sory cause my blog's are getting old. dah lama tak update. maklomlah sejak masok training untuk jadi "surirumah" sepenuh masa neyh, nak pegang lappy on9 un tak boleyh. setiap kali pegang lappy nak men game ja, papa dah bising. dia akan say mcm neyh "hang neyh kaklong, asyik men letop ja. cuba jadi kakak sat. men ngan adik2 kat umah neyh. dah la jaqang nak balik.. haiishhh"(korg boleyh agak kan cm mna nada dia).. hadoihh.. mmg kompom lah tak dapat nak on9 lelama.. huiishhh..

neyh nak on9 pun dia still lg bsing2 dok melalot (biasalah, papa.) :P tapi suma tuh dah besa dah.. malas nak pikir dah.. ngee~.. actually nak tanya pendapat korg neyh.. "is single is better than everything??" emm.. please give me your opinion okeyh.. emm, after read this entry and before your leaving, comment my post. huhuhu.. for those yg follow, thanks okeyh, i will hit u back some other time. i'm "bizy" siket ea skrg neyh.. ngah kusus "surirumahsepenuhmasa".. :)))

4 ulasan:

muhamad syazwan (e'one) berkata...

kecian!!
*_*

anakmuda berkata...

plak dah.. tetibe plak kaw neyh..

xsuzikornx berkata...

hahhax pdn muka una

anakmuda berkata...

tau tak pa.. :( sadis gila..