kengkawan

Sabtu, 14 Mei 2011

entry last aku (!)

assalamualaikum n salam sejahtera semua..

first of all, i wanna said congrat to all bloggers sbb dah boleyh nak log in balik. then, utk yg entry hlg tuh, wait yaa.. u all akan dapat balik ape2 je yg ilang. our owner just wanna play arou
nd with you guys. hehehe.. i can said this because i've got my lost entry back just now.. huhuhuhu.. okeyh, ini maybe entry yg last saia sblom my broadband kena cilok balik with my parents.. i've
got fully freedom from my parents to update my blog n deactive my facebook.. i'm so sad cause need to deactive my facebook account. but, i have to follow what my parents said to me.. cause
they always right even i'm not agree with that. huhu, don't worry, because this is temporary. and i'll be back soon as i can.

haa.. before i'm leaving, i wanna said that i'm taken (!) he was gorgeously and made me wanna him everyday.. hahaha.. mesti you guys ingat saia telah ditawan oleh seorg lelaki yg kacak kan kan ? actually saia ditawan oleyh cartoon saja.. si kembar yg pintar dan cilik.. upin ipin ? no no no.. saia di tawan oleyh pasangan kembar phineas and ferb.. wahahahaha.. even diorg tuh tak cute mcm upin ipin.. tp diorg tuh hebat (!) alangkah untung nya kalau saia dapat hidup dalam
dunia diorg tuh.. huhu..
huhuhu, may i? hehehe.. saia skrg neyh kan tak keja. then saia ddk dekat rumah saje. keluar pun tak sbb my mama said bhya dekat lua tuh. dia pun dah matimati buktikan dekat saia mmg bahaya dekat lua tuh. disbb kan tuh saia tak berani nak mintak keluar rmh nak g kedai. takot t kena tempik ngan mama saia yg garang tuh.. hahaha.. so, neyh lah aktiviti aku tiap2 hari.. ddk
depan tb, chanel 616.. hahaha.. bila citer tuh dah start, no one will disturb me. i said and i mean
it.. u got it? hahaha.. i will leave u with they foto.. and dont try to kidnaping them from me. i dare if someone try to do it. :p
thats all for now (!) huhuhu..

ikhlas dari hati:
solehatun husna husainin

Tiada ulasan: