kengkawan

Khamis, 12 Mei 2011

bila dah buhsan n tak tau nak buat hape !


assalamualaikum.. emm, actually aku nak mintak maaf dekat semua orang if aku ade wat something yang salah or dah sakit kan ati korg. maklomlah, aku takkan tau salah aku selagi tadak sapa yg cuba bg tau aku apa salah aku. emm, btw thanks ea dekat korg2 yg sudi komen entry aku. aku neyh, kdg2 teringain gak lah nak tgok inbox aku ade ke tak someone yg komen entry aku. tapi aku tak mengharap sangat pun. sbb takkan nak paksa someone buat something yg diorg tak suka kott?? sbb aku tau mcm mna perasaan bila kita terpaksa buat something yg kita tak suka. huhu..

to ikmal hanis : una tak penah simpan pape rahsia un dari mal oke. kan una dah janji, kalo da pape pekmbangan terbaru una. org first una carik mal. jgn isou lah, pape t una cari mal dulu oke.

to pija halim : hey girl, kami rindu hampa lahh.. bila lg lah nak dapat tidoq skali mcm dulu n kongsi2 cerite (even tak byk cerite yg kite kongsi) hehehe.. kami rindu nak dengaq hampa gelak mcm selalu.. HAHAHAHAHA!! *pekara yg kami takkan lupa ttg hampa=cara gelak tuh*.. btw, sejak dok dekat umah neyh, dah lama tak rasa masakan hampa.. ngee~~

to shahrul khairi : thanks okee sbb selalu ade untuk una slama neyh.. thanks jugak coz slalu buat una happy (tp una ase una byk mnangis lg ade lah, hehehe). btw, thanks sangat2 nah.. sbb sanggup nak lyn una yg byk kerenah neyh. maklomlah, asyik *bad mood* saja :)

to husaini : hampa jgn mrah nah kontrovesi yg melanda pesbuk anda tuh.. huhu, kami nak gtou neyh, sejak kita dok komen2 dekat wall pakai ayat2 kaler biru tuh + jiwang2 siket, ramai yg dok mai tnya kami ttg hubungan kita.. hahahaha!!! lawak2, sampai nak pecah perot kami gelak sambil dok balas komen diorg tuh.. eh, jangan cita dekat org ya rehsia yg kita dok share tuh nahh.. "rahsia kita berdua".

to kamarul hafiz : kamoo, jaga dia baek2 nahh.. sayang dia mcm mna dia sayang kamoo okee.. (rasanya kamoo tak perlu ade dalam entry neyh, tapi kamoo diantara yg terpenting dlm hdup saia, so kena selitkan jugak if ucpn nya ringkas).

to semua yg terlibat scra lgsong n tak langsong lam hidup aku : saia mintak maaf dari hujung rambut samapai hujung kaki. halalkan segala yg diberi okee :))

and lastly, must be

to dzul nazrin : oiitt pacek botak! husna mintak maaf nah sbb sakit kan hati dzul. maklom lah, mcm dzul kata dulu "makin lama makim mengada2 nah husna neyh" huhu..yup, mmg makin mengada2 un.. saja nak tarik perhatian dzul (lawak ja lah, hahaha).. thanks salu ade ngan husna bila husna perlukan. husna janji, husna jaga diri oke. husna tak mau sakit dah. btw, husna nak belajar berdikari sekarang neyh, emm.. nak setelkan suma masalah sendiri (agak2 mampu tak???).. doakan husna ea..

hahaha, pa punya entry lah neyh. mcm entry org nak mati. padahal sem depan nak jumpa balik.. haishh.. plik2 kan aku neyh. emm, besalah tuh, bila dok tengah2 emo mcm neyh aku mmg dok melalot tak terkata.. :P haha, pa punya perasaan lah neyh.. aku pun tak tau, bgon2 ja dari tidoq pagi tadi aku mnangis2 tak terhingga.. tersedu2 aku dibuat nya.. aku rasa mcm jauh hati gila lah.. dekat rumah aku tak bercakap lagsong ngan sapa2. sampai mama merajok ngan aku.. hadoih.. emm.. btw,


ikhlas dari saia:
solehatun husna husainin

Tiada ulasan: