kengkawan

Rabu, 11 Mei 2011

kawan saia suka :)

Assalamualaikum pembuka bicara.. huhuhuhu.. entry kali neyh meng“al-kesah”kan pasal kawan yg aku suka.. ngee~

Haa.. kenal tak jejaka tuh? Bg EX TI PENANG bach 08/09 korang kompom tau punya kan.. hehehe.. tuh lah muhamad husaini mohd shukor. EX student kelas 5M? (berapa un tak tau. Dah lupa) dia neyh da setengah org panggil madi (kononnya) sbb tiru farid kamil punya stail moto dalam cita rempit (kira idol lah kot). Hehehe.. sebenarnya time sekolah dulu aku tak penah un nak tegoq2 dia. Maklom lah, aku bukan suka nak begaul ngan org yg aku tak kenal (tambah lg muka dia mcm org yg tadak perasaan, mmg tada rasa aku nak tegoq) :P . huhuhu.

Then tiba lah sampai satu hari tuh, dia datang and ask me “kenal haziqah?” then aku said “kenal”(ha start tuh la mula nak pandang2 n chat2 dekat ym).. aku neyh jarang nak interested dekat org yg aku tak kenal(melainkan dia kenal sapa2 yg aku kenal). Hahh.. dulu waktu mula2 nak kenai pesbuk, aku ade lah add dia n dia aprove. Then kitorg byk chat dekat ym.. tak lama lepas aku masok poli aku tgok nama dia dekat senarai “people that u know” (alla yg kat tepi2 dalam wall tuh).. plik jugak aku (kenapa tetibe ade dekat situh nama mamat neyh) lepas tuh aku ambik keputusan untuk ignore saja(baek teruskan life aku yg serabot neyh g bagoz!).

Lama jugak lah kitorg tak contact or chat dah (ayat taching neyh tou dak?? Pujuk cepat!).. sampai lah awal taun hari tuh, da org masok lam ym aku said “hye, lama menghilang. Sehat?”.. hahhh... (entah ingat entah tidak si husaini tuh, siapalah kita neyh kan) L aku un mula2 plik gak lah. Tapi bila tgok gambaq kat c tuh aku tou lah tuh husaini madi(nama pesbuk dia).. then start tuh, mula lah kami dok chat2.. pastuh aku un ngadu kata dia “remove” aku dari pesbuk dia.. dia tersedar and add kembali (ceyhh, ayat tak leyh blahh)..

Lepas tuh kitorg mula lah berchatting. Dari ym ke pesbok n now on skype.. wuhuhu.. mmg pecah perot dok chat ngan dia(jadi tak segan aku ngan dia).. “makaseh ea sudi nak layan kami neyh yg dok nak bgosip n bkongsi perasaan sal admire tuh” the thing yg aku belajaq dari dia, “cari member bukan time da masalah or bosan ja, tapi setiap masa ada untuk mber mber tuh even die ta pnh ade untuk kite” dia neyh sekarang study dekat ipoh (ipoh mali- ipoh mali).. dekat institute teknologi perak, kos diploma in touresm management.. dekat je kan ngan aku (tanjong malim @ behrang). Huhuhu.. jodohjodoh (perasan lak aku neyh). Hahaha, maen2 je nah hincik madi.. :P


Btw, sebelom aku nak ending kan entry neyh aku ade lah mntak 2, 3 keping gamba dia. aku mntak yg paling encem. Then dia bg yg neyh(mungkin dia dah bengong n tak tou nak bg gambaq pa dah), n so this is his few pic that i can share with you.. thanks for reading.



Ikhlas dari hati:

Solehatun husna husainin

4 ulasan:

xsuzikornx berkata...

wah3 x cita noh kawan ngn husaini now...da pndai brhsia ngn mal noh!!

anakmuda berkata...

tak berahsia lahh sygg oii.. betul lah, rapat saja.. sukasuka.. :)

Tanpa Nama berkata...

wau dgn husaini ang interest .. knpa aku xtau ?? hahahahahx -- from ATONG

solehatun husna berkata...

ana da lahh.. member ja.. apa lahh..