kengkawan

Rabu, 27 April 2011

selamat hari jadi kawan :)

assalamualaikum :)

hehehe, saia saja lah un nak amek kesempatan nak ucapkan SELAMAT HARI LAHIR untuk member saia yang sorg neyh.. hehehe.. dah cukup 19 tahun dah ekk umo kaw. untung lahh.. firstly, saia nak say :

1) may GOD bless u honey
2) go0d luck for final yeahh
3) jangan nakal2 dah mcm salu oke, kaw dah tua (hehehe..)
4) sorry tada hadiah nak bagi (tak prepare)
5) jaga diri lek lok ea
6) semoga bahagia ngan ape yg kaw ingin kan

hehehe.. sweet tak ucapan cam g tuh ? (over lakk kan saia neyh) .. emm, actualy sorry sbb tak wish depan2, entah lah. tak terkeluar un nak cakap depan kaw. emm.. maybe dok ngah kalot nak ingat pe yg saia hafal untuk contract kot (bajet je mcm blaja) :P .. hehe.. btw, saia wish go0d luck tou dekat kaw. hehehe, pas neyh kompom AKJ lah, tgok kaw jawab paper ngan tekun dan tadak relax2 punya.. hahaha.. tengok kiri kanan un tak en, nvm lahh.. kaw usaha kan. saia pecaya kaw boleyh buat, sbb kaw blaja (ikhlas okke). hehehe.. okee lahh, tuh ja yg mampu nak say dekat kaw. ehh, cuti sem neyh jangan lupa mai singgah penang nahh.. hehehe..

ikhlas dari hati :)
solehatun husna husainin

2 ulasan:

pija halim berkata...

HAHA . suuuwwwiiiiittt nyeeeee :)))

anakmuda berkata...

hehehe.. saia ikhlas okee.. hahaha :))