kengkawan

Sabtu, 9 April 2011

pagi2 bikin aku hot (!)

aduuhh!!!! "bulshitt" nya jantan!! kaw jaga ya kaw.. pagi2 lagi bikin aku"hot" semacam sama kamoo (!).. ooo... dulu bukan main yaa, nak apa2 mntak dekat aku. aku nak g mna2 kena bawak kaw, heret kaw merata2 sampai kawan2 aku rimas nak kawan ngan aku. sekarang, bila kaw dah rasa kaw "hebat sikit" (kononnya) kaw maki2 aku yaa(!).. waahhh, hebat yaa permainan kaw.. oo0o00o0, bila aku baek, kaw buat taik yaa kat aku.. jaga kaw!! dulu sebab kaw aku anti lelaki, skrg kaw buat aku rasa nak fuck lelaki teroz.. mcm sial saja yaa mulut kaw.. sedar sikit yaa, member2 aku cakap "kaw tuh kejutan budaya" (!). jangan lah nak "bajet bagoz" sangat (!). takat mulut macam "langsi" kaw tuh, kaw tak boleyh g mna lah jantan oii(!).. ingat yaa, kaw tuh tak boleyh kemana okee.. jaga je lah "kejutan budaya" kaw tuh bebaik. patot lah member2 aku cakap, kaw neyh terok (!). skrg aku tou kenapa tak ramai sangat yang kaw boleyh masok. so, aku tak kesah sangat lah bila diorang cakap, "diorang sebenarnya boleyh rapat ja ngan kaw.. tapi tak de lah suka sangat dekat kaw".. sbb mulut kaw ja.. asyik kata dekat orang, kaw tak sedar, kaw pun lebih kurang saja "macam mulut langsi" kaw tuh.. "bajet hebat" konon !! macam "bastard" lg ada lahh.. aku kawan dengan mereka sebab aku mmg kawan mereka okee.. bukan sebab kaw (!) dulu mungkin, tapi sekarang bukan yaa!! aku ingat yaa pa yang kaw cakap dekat aku, dah la nak final neyh, kaw buat kemarahan aku memuncak pulak.. jaga yaa kaww.. "mcm cilaka"..

p/s : aku nak pesan one more thing dekat kaw(!)..

"dont show off, that you've fu****g b****rd mouth. n keep on praying for your final exam.. and you'll pay for this(!)(!)(!)"

Tiada ulasan: