kengkawan

Sabtu, 23 April 2011

emm.. nanti lahh.. :)

assalamualaikum.. hehehehe.. aku buhsan neyh, actually aku tak sure pe aku nak buat sebenarnya. jeles plak tengok izzati dekat sebelah aku neyhh dok blajaq.. (mau tak jeles, dia kan budak pandai). aku bila plak lahh nak study neyhh hahh?? asyik fikir malas aku saja, rajin aku bila lagi (pa punya ayat lah neyh) ???.. *konpiuse* plak aku. nggee~.. emm, buku2 aku ade dekat umah sewa aku tuh hahh (actually aku tido umah sewa org neyh) , jauh. malas plak aku nak menapak balik sana. tapi bila aku tak baca buku, aku plak lahh yg rugi (baru nak sedaq diri, tak guna betoi) sebab tak tou pape bila masok exam t. hemmhh(pnjg ngeloh,overr)... emm, sampai bila lah aku nak jadi macam neyh, adoiihh... patot lah masok dewan peksa satu pa un aku tak tou nak jawab bila tengok soklan (dah tak bc buku, mmg lah).. aku blank sehh. emm, sian mama kat umah dok berharap tinggi melayot dekat anak sulong dia neyh (nama ja sulong, tapi pangai kalah yg bongsu).

hemhh..

hahhh, aku actually nak cita something neyh(exited gilo neyh). malam tadi, actually tak malam sanagt lah kan, sbb aku tido un pas subuh.tau ape aku mimpi time tido sekejap aku tuhh(agak2 dapat teka tak)???? hahahaha~. aku mimpi mymr.admire aku datang umah melawat aku. hehehe. cita dia cam neyh(setakat yg aku ingat okee, tak tipu nahh), aku ngah kemas umah(keajaiban lah kalau realiti aku mcm nayh :P ) then da org datang umah hanta bunga. mmg seronok tak terhingga lah (siapa tak siok) huhuhu.. then aku un terima ngan bengong2.. second lak, da org dtg umah g, bg candy (aku amek then troz jamu adik2 aku). tak lame lepas tuh da org ketuk pintu umah bagi salam, aku un g lah bukak pintu tuh lg (dengan harapan dapat something lg, tamak kan (!) ), then da family datang umah aku. huhu, pe lg aku un jempot lah masok. (sorg3 masok) then tetibe aku nmpak some yg masok sambil senyum2 dekat aku (lama jugak aku loding neyh). then baru aku teringat dia sapa, tuh un lepas dia say hye.. hahaha.. aku sononk gila lahh.. then~~.. someone datang "una..una.. password laptop kaw hape?". adoiihh, spoil.. mimpi tuh terus hilang.. emm.. sian betula aku.. hilang plak mimpi aku tuh tadi. pape un, aku nak gtou aku bgon tidoq sambil sengeh2 hari neyh (sampai org kata aku gila). hahahaha~~ kenangan, huhuhu.. btw, aku harap mymr.admire ter"mimpi"kan aku jugak yea.. hehehe(berangan).. k lah, tuh je nak share sebenaq nya.. hehehe.. bubye.. :P

ikhlas dari:
solehatun husna husainin

2 ulasan:

xsuzikornx berkata...

p study p..

anakmuda berkata...

alahaii.. study nanti2 pon boleyh.. :)