kengkawan

Khamis, 7 April 2011

bila saia mou study??

aduhh.. skrang neyh minggu study week. yg saia neyh, bgon2 ja ngadap lappy dlu. dengan muka tak basoh nya, gigi tak gosok, tempat tido tak kemas.. (mmg terbaek lah anak dara neyh).. gila punya orang. kalo dekat rumah neyh, mama kompom dah tarik telinga saia n membebelbebel coz anak dara dia bgon2, wat keja tak berfaedah dulu.. hahahahaha.. mmg gila kan.. sbnaqnya mmg neyh la aktiviti harian saia pagi2 sejak minggu lepas. saia pun tak paham n tak dapat nak ubah...

berbalik kepada pekara yang asal (wahh, ayat tak leyh blah lak) , studt week just tinggal lagi seminggu ja. aduhh.. satu subjek pun saia tak baca lagi. mmg terbaek sangat lah.. emm, takkan nak kecik kan ati mama lg mcm sem lepas.. coz tak dapat nak kasi AKJ (*anugerah ketua jabatan*, just ntok budak2 pointernya lebih dari 3.5) dekat dia..

bukan tak mou kasi, dah sifat malas yang da dalam diri saia makin menebal. tuh la pasal.. adeessshhh.. macam mna nak buang pun tak tou.. hummhh.. japg petang kena merempit g poli lah jawabnya, coz nak kena g antaq assgmnt yang menimbun2 neyh.. moto sapa lagi saia mou curi neyh?? emm... get ready ya teman2, saia akan serbu rumah anda untuk meminjam moto.. hahahahahaha(versi gila2).. dah2, saia mou siapkan assgment neyh(konon nya).. hehehehe.. ciaw dulu guyz..

Tiada ulasan: