kengkawan

Rabu, 13 April 2011

something yang aku nak kongsi :))

assalamualaikum..

actualy tak tou sebenaqnya pa motif nak tulis entry neyh.. tapi bila dah bosan cam gineyh.. kena lah cari something nak wat.. nak baca buku, malas bagai.. aduyaii.. emm.. disebab kan kebosanan aku keterlaluan. aku pun pergi lah ngadap "blogger group" yg dalam fb aku neyh.. hemm.. bapak gempak siot group tuh.. aku dah la jenis yg ssh sikit nak join group2.. takot wat nyemak notification aku je.. ternyata ianya diluar jangkaan aku. suma dalam tuh, blogger saja.. mmg gempak habes. suka plak aku duduk lam group tuh.. thanks bebanyak lah syafique azawadi ya coz invite saia msok situh.. :)) hehehe.. aku tgk, dak2 dalam tuh bukan tahap pro dah, dah macam dewa bagai.. peerrhh.. mmg sonok lah lawat blog diorg.. yg follow nye bukan 1-2, tapi 400++.. mmg gila.. kira nya diorg neyh geng2 otai lah neyhh.. ngan entry nya yg mnarik.. sapa lah yg ta mou follow.. jeles plak aku tgk.. berangan lak aku nak org follow aku reramai cam tuh.. hehehehe.. *dalam mimpi jelah husna oii..* hehehehe.. aku tgk, idea diorang mnarik ja.. even simple, tp ttp wat org tertarik nak bc.. aku suka.. aku nak kasi ++++++++bintang dekat diorang.. hehehehehe..

btw, before idea aku makin kering kontang neyh. aku nak ucap thank dekat syafique azawadi sekali lg. coz make me a simple header. even tak seberapa.. sbb dia lah, aku dah pandai nak wat header aku sendiri.. hehehehehe.. t aku upload header yg aku wat plak.. hehehehehe.

neyh la header yg dia tlg wat kan.. ktorg spatonya study, tp benda lain yg ktorg wat.. hehehehe.. pape un. makaseh skali lg ya syafique azawadi..

curi satu gambar ya syafique.. :)) <3

Tiada ulasan: