kengkawan

Isnin, 18 April 2011

aktiviti malam sebelum final (:)

assalamualaikum..

hehehehehe, neyh la entry aku sebelom aku masok final t petang.. sekarang jam dah pukul 2:14 pagi.. emm.. tak tahu lak lah bila aku nak habeh tuleyh entry neyh (sebab dok asyik gelak2 saja.. ehemm2, + dok skype ngan secret admire (!) oouhh..).. malam sebelom final cam g neyh, sepatot nya student2 mcm kitorg neyh kena dok atas tikaq sejadah (berdoa bebanyak).. emm.. laen lak aktiviti yg kitorg wat.. huhhuhuhu.. dari satu video ke satu video kitorg tgk.. youtube mmg tempat yg gempak kalo nak ilangkan tension(aku mmg syorkan okkee).. hehehehe.. pnat kitorg gelak.. hahahaha.. cam shial buduhh (tgk video model jatuh time show).. banyak gile video yg kitorg tgk.. yg paling mnarik pehatian aku lahh.. da 1 video yg *miming* nya org wat(jikalau anda berminat nak tgk, sila lawat wall fb saia okkee. da ja dekat situh. mber saia dah tag kan)..

skrg jam dah pukul 3:15 pagi. aku msih tak siap2 lg entry neyh.. huhuhu.. banyak sangat aku dok nak wat. nak dengar lagu lah, nk komen fb lah, nak wat entry lh, n yg pnting nak skype (wif him.. *my mr.admire*) even dia balas lambat. tak kesah janji aku skype ngan dia.. (over la plak aku neyh.. oouuchh.. shitt (!) .) emm.. actually aku neyh nebes sebenaqnya.. agak getaq sedikit nak msok hall t ptg. jantong aku kencang gila, even my face doesn't show that. but, that iwas the truth.. aku takot lah, stakat neyh aku byk senaraikan soklan yg ssh aku nak jawab(sbb pa yg aku kata sng dak2 neyh kata ssh, sama jgk lah sebalik nya)..mmg terbalik aku dari org lain(mybe sbb tuh aku neyh laen dari yg laen) kott..

emm.. dh le kot wat masa neyh.. pas abeh paper math t ptg aku post lg yee(tak janji okkee, takot leteyh coz pnt perah hotak sehabes baek)..

ikhlas dari hati saia:
solehatun husna husainin

Tiada ulasan: