kengkawan

Rabu, 6 April 2011

semalam saia..

actually saia agak sedikit boring hari neyh.. "retest" survey 2 pun tak g hamek.. entah la, pa nak jadik pun tak tou lah.. semua neyh punca sbb satu guys neyh.. hadooihh.. nak WC pkul 3 lebeyh.. mna lah mata saia boleyh tahan.. dah la ngan penat nya, pagi semalam g CIDB Center dekat Selangor tuh. nasik ayam yang beli untuk makan malam pun saia tak makan sebab ngantok sangat.. aduuhh.. siall, boring gila. saia dah mula naek "fed-up" dduk sana lma2.. dengan "headache" yg mlampau2.. "medicine" tak de lg, then sampai umah "my nose bleeding" gila2 nya lah.. peehh.. mmg terbaek lah semalam.. takkan dilupakan..

pagi semalam kena bangun seawal, 6:45 pagi. aduuhh.. dah la time3 "period" cam neyh kena bgon awal plak tuh.. saia mcm biasalah.. kemeja hitam (+) ngan seluar putih.. lain siket dari
budak2 kelas.. diorang pakai baju koperat (+) ngan sluaq itam.. hehehehe.. "kira macam aku otai lah..coz lagi menyerlah dari diorang".. then, pN Nubai cakap "get ready" kul 7.30 pagi.. tapi semua org siap sampai kul 8 lebeyh.. nvm lah, janji ngan bdk2.. mmg cam g tuh.. actually pN Nubai pun sampai kul 8, so no wonder-lah if students dia pun pangai cam dia. "tapi kitorg suma sampai awal lg dari dia" :).

sampai ja sana, saia mmg boring gila. "then i'm thingking" kenapa lah org2 tua suka ngan suasana macam neyh. perrhh.. mmg terbaik lah.. siyez "bapak boring!". saia rasa macam nak jerit kuat2 "pa punya pameran lahh neyyhh!!!!".. tapi tak mampu nak berkata2.. "and" buat pertama kalinya, saia rasa saia berpeluh2 mcm air terjun (!).. aduhh.. saia mmg tak suka ngan
kedaan neyh.. :'(( sedeyh gila.. emm..

ingat nak upload gambaq2 g smlam tuh msok lam neyh.. dah siap entry baru teringat.. smlm snap2 gmbaq, bukan pakai encet saia.. pkai encet org lain.. aduuhh.. sian saia. nanti petang baru ngat nak g "bluetooth" msok encet saia.. hehehe.. so, nanti2 lah saia "upload" masok.. buat masa neyhh.. tgk gambaq saia cukup lah.. hahahahaha..

Tiada ulasan: