kengkawan

Sabtu, 8 Januari 2011

something that i wanna share

assalamualaikum..
wah.. baru berapa hari tak bkak lembaran blog neyh.. dah ase cm bkurun tak bukak...
hemh.. kawan2 lam fb dah mningkat sampai 1000++..
bla tak approve, diorg mintak soh approve en..
bla approve dorg wat diam ja..
na kasi kawan nampak ramai lah tuh.. benci betol aku.. nyemak en friend aku ja...
btw dalam toh da skt lah warga indonesia.. aku tgk diorg tuh yang lebeyh byk borak nan aku dari dak2 yg laen..
mcm biasa bla approve aku say thanks n org tuh say ur wlcome.. then troz gaib mcm setan..
perh.. tuh mmg mngacou n mengganggu friend aku yg laen..
then lg 1 pling aku nyampah, bla ad n org tuh im.. if aku cakap "yup, saya sudah ada boy" troz diorg cakap "sory ggu, nyesal add awk, dah da boy"... perh.. setan2 tuh mmg dengan senang ati n bangganya aku troz kick dari friend aku..
huhhhh.. aku bukan nya nak mmber yang smpai stiap kali aku on9 diorg kena like status aku, im nan aku, comment pic aku, post dekat wall aku, poke aku or suggest friend or game dekat aku..
aku just nak org yg kdg2 bly bgurau or smbang nan aku.. da msa cument lah pic aku or poke aku.. tegur2 lah aku.. aku bukan tunggul kayu(bak kata my bb)..
kdg2 kita kena phm, na kwn ta smstinya nak org yg kenal ja.. org yag tak kenal un boleyh kawan jugak.. tak semestinya org yg dah berpunya atau belum.. hemh.. kadang2 aku tak paham mnusia neyh..
nak mntak diorg paham aku, aku kna phm diorg dlu.. pape un, kepada siapa yg add tuh tlg2 say hai or knl2..
jgn lah nak add coz nak tambah kan friend korg or nak add juz sbb org tuh cntik or hansem.. byk friend or famouse..
toh mmg dah kategori nyemak en friend jah..

5 ulasan:

skyle_ry30 berkata...

bby2..cian die toh huhu

skyle_ry30 berkata...

bsa la 2 bby...owg nh pndang trus dri sdut rupa fizkal,,,tpi bknnya hati,,,sbb itu bnyak mnusia skang nh buta hati yg slalu mnyusahkan mnusia lain....sbagai cntoh kta 2 la sng ngat bby ja ka yg kna cm 2..??b un kna cm 2 gak taw...so jgn la cpat mnggelabah nah biar la owg wt papn slagi dowg blom kco idop kta slagi itu kta kna cool..tp jgn biar die dpt racuni fkiran kta,,,kta mnusia yg slalu lupa tkot2 trpengaruh dngan hasutan kata2 owg yg slalu na mnjatuhkan nk kta or owg yg slalu cba mngawal idop kta except our parent,,,bby kna ingat 2 b xmauuu bby trpngaruh dngan sespa yg cba rusak kn bby...xspecialy yg cba musnah kan hubungan kta itu yg pling d tkuti...so ingat plih kwn 2 jgn men plih ja...tinok lu owg 2 cm na...jagn smpi dia kuasai kta,,,ingat pesanan ikhlas dri b yg trcnta (haha ceyy wahh!!) ,,,,luv u

skyle_ry30 berkata...

bby bsa la 2..mnusia kan da mmg cm 2 bnda elok brang elok suma2 yg cntik suma mnusia suka,,btoi dak??kn3,,,haaa soo xhran la dowg 2 jd cm 2,,,b un kna cm 2 gak,,,tah hapa2 kn?...kta kna rlax tnang biar la dpa na kta papn tp jgn smpi dpa kco kta suda,,yg pnting skang nh bby da b,,b da bby bby da frend yg bley cya,,b un da frend yg bley caya ,,,so syukur n nikmatilah spuasnya dngan pa yg kta da nah,,,na dpt sperti yg kta hrapkn 2 mmg ssah,,,yg kta xmau 2 sng sgt dpt kn2,,ingt la pesanan ikhlas dri b yg trcnta (ceyy wahh!!! huhu),,,,luv u bby syg,,,

skyle_ry30 berkata...

sja na komen bnyk2 jgn mraaaa,,
huhu..
: p.,~~

anakmuda berkata...

hehehe.. okeyh2.. sy ingat lah...