kengkawan

Jumaat, 21 Januari 2011

akuuhh!!!

huhuhu..
nama : solehatun husna binti husainn.
no matrix : 15DKA10f1146
pusat pengajian : politeknik sultan azlan shah, behrang, perak dr.
kediaman : house rent
D.O.B : 25 january 1992

emm..
sangatsangat dan teramatamat sangat buhsan pabila bera di *house rent bla time cuti yang lebih dari 2 hari neyh.. ta gi manamana langsung.. duduk di rumah mngadap lappy..
emm, slama 4 hari yg bakal habesh sok neyh.. da hampir 5 org yg da tat umah neyh..
cam besa (the owner for this house rent) aku nan paen(who juz only my goodess friend at here) coz pija suadah pulang di panggil bapa nya lah..
then da 3 org extra pendatang baru.. huhuhu.. naimah (our classmate) , farah jer n lynn(ntah mcm mna nak eja nama minah neyh) from PSA dats is politeknik shah alam.. farah jer tuh member paen, tp aku un join skali wat mcm mber aku sendirik..
huhuhuhu..
tujuan naimah tuh dtg nak siap en assgment engineering survey.. alih2 *tertidur terlebeyh..
hakhakhak..
mmg sgt teruja lah..
then td hantaq naimah pulang *pinjam motor loga sv (jiran sebelah yg sgt cumel). hantaq smpai dekat depan *bus stop dekat depan simpang msok behrang 2020 (our house rent location)

barasa sangat sedeyh + bohsan..
dan berharap hari neyh cepat habis..

ikhlas dary hati:
solehatun husna bt husainin

Tiada ulasan: