Isnin, 8 November 2010

hari terakhir

hari ni
hari last aku tat politeknik sultan azlan shah, behrang..
esok aku akan berangkat balik..
tinggallah semua kenangan neh..
humh..
harap2, aku masih punya kesempatan untuk mengingati kenangan neh sampai akhir hayat aku..*(pehh ayatt)

hakhakhak*(ala buduh)

aku sebenarnya dok ngah blank neyh...
emm..

sebenarnya aku neh ta puas lagi lowrh dok lam sem 1 neyh..
ase cm sat sangat..
5 bln je..*(mmg sat sgt pun)

final exam un aku ta buat betul2..
kalo kena repeat lg sem depan aku ta tou la..

Khamis, 4 November 2010

my classmate =')

memang takkan lupe lah semua ni..
first time dapat kawan2 yang ada minat yang sama.
iaitu 'bergambar'..

















p/s : cam mana skalipun pakaian kitorang. ta jai masalah kalo na gmbq ramai2.. shayunk suma..

markah PB :-

eng. sc = 70%
eng. survey = 81%
construction material and aplication = 76%
eng. drawing = 68%

Isnin, 1 November 2010

Cinta itu Buta | iluvislam.com + discover the beauty of islam

Cinta itu Buta | iluvislam.com + discover the beauty of islam

percaya padaku

aku tak tahu
apa yang ku rasakan
dalam hatiku
saat pertama kali
lihat dirimu
melihatmu...

sluruh tubuhku
terpaku an membisu
detak jantungku
berdebar tak menentu
sepertinya aku
tak ingin berlalu...

berikan cintamu
juga sayangmu
percaya padaku
ku kan menjagamu
hingga akhir waktu
menjemputku...

ku beriakn cintaku
juga sayangku
percaya padaku
ku kan menjagamu
hingga akhir waktu
menjemputku...

saat ku tahu
kau akan pergi jauh
izinkan aku
ntik slalu menantimu
untuk katakan
ku ingin dirimu..

agar kau tahu
betapa ku terlalu
mencintaimu
aku akan menunggu
hingga dirimu
kembali untukku..

tolonglah aku
bagaimana diriku
ungkapkan itu
rasa yang membelenggu
dalam hatiku
KU CINTA PADAMU..