Sabtu, 31 Julai 2010

bila kebuhsnan...







boring

bila dah terjaga pagi-pagi mcm neh mmg bosan.. dah la semua orang tido lagi..
just aku ja tg sorang-sorang yang sedang bertungkus lumus menyiapkan keja kursus yang nak di hantar tak lama lagi..

makin hari makin sibuk hari-hari aku.. lalu ia menjadi bosan tahap buduh!!!
bila la plak aku dapat nak buat something yang aku betul-betul shukak??!!

aku just takut satu hari nanti aku dah jadi hilang rasa dengan semua neh..
hari-hari mendatang pun dah rasa mcm pekara yang sama berulang..
tak dak pembaharuan langsung..

tiap2 hari berjalan dengan senyuman yang menyimpan 1001 rahsia yang sampai kadang2 dah ta tahan gelodaknya..
makin lama aku makin ditenggelamkan penipuan yang hipokrit...
semuanya mengingat kan aku dengan kenangan lama..
apakah semua ituu akan berulang lagi..
tidak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aku mesti pastikan semuanya hanya kenangan..


aduh!!!
aku sudah makin bingunng memikirkan semuanya..
YA ALLAH!!! bantulah hambaMU ini dalam mengharungi setiap dugaan dan pancaroba yang mendatang.. sesungguhnya hanya padaMU aku mampu memohon ketenangan..

Khamis, 29 Julai 2010

kusut...

aku penin da la... tension + kusot kepala aku neyh dok fikir assigment..
waaa!!!!!!!!!!!!! neyh yang aku btl2 ta shukak!!!
pa toe pembinaan bangunan ngan kayu???
ashbeshtosh!!!
mama ta thn lowrh cm nyh..
ta da msa un org nk sendirik2,..
ta sonok la ma..
papa!!! wet sengkek la.. ta ckp na wat blanja makan ari2...
wet PT ta msok lg..
bla na msok neyh...

batak!! =))











waktu neyh suma dok gilak bergambar.. pakat dok batak kamera..
hahahahahha.
ceramah time!!.









Isnin, 12 Julai 2010

hari yang makin penat..

hari-hari aku sekarang dah makin memenatkan.. hemh.. sampaikan masa untuk aku duduk-duduk landing atas katil macam dulu un dah tada.. buhsan doe idop macam neyh,..
dah a kurang perhatian, asyik dok cuba menonjolkan diri depan org un, depa still lg ta nmpak aku yg agak kecik neyh,.. huhhuhu.. ecececeh.. kcik la sgt..
borink kot kalo tiap2 ari cam gi neyh.. huuhhh..
penin kot kalo salu sgt fkir something yg ta sepatutnya difikirkan..
blablablalblalblabla....
wi neyh blajaq math haram 1 un ta phm.. na kata lectre ajaq lmbt, laju ja tinok.. bila kata laju, bsa ja a plak.. asbestos betul.. mmg gla2 a..
humh.. ta mou a kwn nan lctre coz ajaq ak ta phm..
waaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
by da way, pape un ak sonok blajaq wi neyh.. coz enct ta da dkt ak.. even ta phm un, ak still lg buleyh fokus pa yg aku blajaq.. ta tido u beb.. hahaha.. lawak2...
hope sok un kdaan still lg buleyh ja di cm neyh g sok..
lalink!!!
mish you lowrh.. wi neyh ta tinok muka lalink un..
=(
cedeyh una toe..
pape un, mish lalink cangat2!!!!!!!!
huhuhu...
mmmuuuaaahhh!!!!!!!!!!!!
humh..

Ahad, 11 Julai 2010

kongsi gambaq!!!
























































penin!!!!!!!!!!!!!!!!!

wah!! tension kot..
lama2 mcm neyh un ak dok penin2 g..
na kata sebab tido lama siang td dak un..
ak tido jap ja..
tapi asal pala ak serabot ha???
dpn yunx un da nak kna pura2 mcm ak ok..
ta suka a..
yunx!!! una say sori au..
mo0dy sgt2..
cian yunx toh..
hehehehehe.. mish la dkt yunx..
mish sgt2..
soe kalo da pape yg una wat menyakit en ati yunx nah..
skunk time mla2 na knl..
mybe suma nmpk ok..
tp dah lma knl t..
kalo da yg slp gtou na..

Selasa, 6 Julai 2010

hebat hari-hari aku!!!




serius mmg hebat hari2 aku dekat tempat aku belajar skrg neyh.. mcm ta caya sangat un da jgk doe.
haha... language ak un da agak2 terikut dak2 dkt sni..

tapi pape un yg pntg, pneng tetap mari!!!

hahahaha,,...

aku da mula mish so so so fuckin dkt mmbr ak yang skrg neyh entah ke mna diorang merantau..

aku yg dekat sni tak kesunyian sbb knangan nan diorg ta pnh buleyh aku lpa en..

ecspesially, time kuaq mrayap smpai kul 2 pg dkt QB..

hahaha..

time toe mmg sempoi..

pengembaraan budak2 jiwa solo..

kakakakah.
bila di inat2 en kembali, mcm ta cya un ak wat suma tu doe..

mmg glar2 ah..

Khamis, 1 Julai 2010

kerja-kerja-kerja!!!

waaa!!!

tertido a plak..

assgmnt...
malas..malas..malas..

serabot kepala aku...

huhh..

ta tou a smpai bila ak bleyh bertahan..

sok da kelas lg smpai kul 12..

ptg plak da gtg ryong.. 2 smpai 5..


ta ka gila di watnya...

mengapakah, diriku terasa tension>????!!!

mcm, siot thp bangang ja..

asbestosh la!!!
mama!!! org rindu dkt mierul!!!
tlg peluk cium mierul tuk org ea..
i miss him so so so much!!!
assgmnt org byk la..
cm na gile da nieyh...
cian en dkt org...

bermulanya hari yg memenatkan...



wah.. ri neh kelas start lambat.. tinggal aku sorang la plak dlm bilik.. humhh.. waaaa!!!! penat la aku nanti....


dah la balik kul 6 jap lagi.. mcm bodo ja..


fed up + evrything yang aku ase cam sial suma mula terbayang dekat depan mata aku...




projek kayu aku ta wat lagi.. mklumat sal era keselamatan jentera un ta jmpa lagi..


huhh!!!


asal aku rase mcm ta berminat ja a nak wat suma tuh..


mcm bowink un da jgk..






shyunk, windoo a ty dkt kite.. dah la kls kite start lambat.. habis un lambat jgk...


ta mou windoo-windoo na..


hahahahaha...


luv u honeyh...


so fuckin them much...


mish ma fwen sgt2!!!

weih, jga hubby aku lek lok na..

hahahaha...

mmmmuuaahhh!!!!